“Nu mai fac buget de venituri si cheltuieli de aproape doi ani si jumatate, mergem pe scenarii trimestriale. Cu totii facem in clipa de fata management de supravietuire”, afirma Dan Sucu (foto).

Seful Mobexpert sustine ca nu se pune problema daca mai are incredere sau nu in sistemul fiscal pentru ca nu a plecat niciodata de la aceasta ipoteza.

Nu am plecat niciodata de la premisa ca pot avea incredere in sistemul fiscal sau ca institutiile statului vor face ceea ce trebuie pentru ca ar fi insemnat sa plec de la o premisa total nerealista”, a declarat presedintele Mobexpert, unul dintre cei mai mari jucatori din piata de mobila.

Citeste si:

O noua majorare de taxe sau impozite ar insemna, plastic vorbind, o alta vasla in cap data unui inotator care poate doar sa spere ca nu o sa ameteasca si ca va putea inota in continuare, considera Sucu.

Wall-Street a realizat o analiza in randul oamenilor de afaceri pentru a vedea cum s-au adaptat acestia la instabilitatea sistemului fiscal.
Citeste mai multe in articolul: Management de supravietuire: Cum s-au adaptat oamenii de afaceri la instabilitatea fiscala