Distribuitorul de gaze naturale E.ON Gaz Distributie Targu Mures va organiza, in 27 septembrie, o licitatie pentru achizitionarea unei solutii software destinata arhivarii si managementului documentelor, valoarea contractului fiind estimata la 15,75 milioane de lei (TVA inclus).

Contractul se va derula pe o perioada de 36 de luni de la data atribuirii si va fi finantat din surse proprii ale E.ON Gaz Distributie - 9,04 milioane de lei, E.ON Gaz Romania - 957.863 lei, E.ON Moldova Distributie - 4,89 milioane de lei si E.ON Moldova Furnizare - 851.434 lei, se precizeaza intr-un anunt de participare publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro.

Ofertantii vor depune o garantie de participare in cuantum de 127.028 lei, informeaza Mediafax.

La licitatie pot participa societati care au mai incheiat, in ultimii trei, contracte similare in valoare de 10,16 milioane de lei (fara TVA).

Grupul german E.ON este prezent in Romania din 2005, cand a cumparat de la stat participatiile majoritare la distribuitorul si furnizorul de electricitate Electrica Moldova si la distribuitorul de gaze naturale Distrigaz Nord.

E.ON Gaz Distributie deserveste 1,4 milioane de clienti in 20 de judete din Banat, Transilvania si Moldova.

In 2009, societatea a consemnat o cifra de afaceri de 724,46 milioane de lei si un profit brut de 119,4 milioane de lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Companiile de stat nu stiu la ce sa foloseasca banii de pe bursa
Setari Cookie-uri