Lantul de supermarketuri Billa va ajunge, la sfarsitul saptamanii acesteia, la un numar total de 52 de unitati, prin deschiderea unui nou magazin la Arad, cel de-al treilea din localitate.
Noul magazin este situat pe strada Stefan cel Mare din Arad si are o suprafata de vanzare de 560 de metri patrati.

"Inaugurarea acestei filiale inseamna crearea a peste 35 de locuri de munca", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie. Reprezentantii companiei nu au mentionat care este investitia aferenta magazinului din Arad.

Noua unitate va avea o oferta cuprinsa din produse alimentare si nealimentare, iar la deschidere clientii care cumpara in valoare de minim 50 de lei vor primi cate un voucher de 10 lei.

"Raspunsul pozitiv al aradenilor la produsele si serviciile oferite de magazinele noastre, fidelitatea acestora, precum si oportunitatile pietei locale ne-au determinat sa deschidem un nou magazin, ajungand in acest moment la trei unitati in Arad", a declarat Sabin Fane, director de marketing in cadrul Billa Romania.

Billa este prezenta pe piata romaneasca din februarie 1999 si face parte din grupul german Rewe, care mai opereaza pe plan local retelele Selgros Cash&Carry si Penny.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri