“Cramele Recas se numara printre principalii exportatori români de vinuri, iar Germania se afla pe primul loc in topul principalelor destinatii ale exporturilor de vin autohton, cu un total de 13,4 milioane de litri. Cresterea afacerii pe pietele internationale este un obiectiv principal al politicii noastre de export, prin cucerirea de noi piete dar si prin mentinerea si dezvoltarea celor existente si importante cum este piata din Germania”

Pentru Cramele Recas, recent premiat cu patru medalii de aur la Concursul “Vinuri Românesti din Podgorii Stramosesti, parte a Civilizatiei si Culturii ” si recunoscut pentru vinul Pinot Grigio ca fiind Cel Mai Bun Vin Est European, la concursul East European Wine Challenge editia 2005, dezvoltarea pietelor de desfacere este in continua crestere: alaturi de Germania pietele de desfacere cu vânzari semnificative sunt Anglia, SUA, S.Corea, Denamarca, Canada, Suedia, Irlanda, Belgia, Malaezia, Japonia.

CRAMELE RECAS dispune de unul dintre cele mai moderne complexe de vinificatie din tara, dotat cu utilaje de ultima generatie si cu un spatiu de productie si depozitare de circa 10 milioane de litri de vin. Datorita deosebitelor conditii climaterice din regiune si nivelului tehnologic ridicat, Cramele Recas este cel mai mare exportator de vin imbuteliat din tara si se numara printre primii trei exportatori de vin imbuteliat si vin vrac din România, acest fapt fiind o incununare a unei traditii atestate documentar de peste 600 de ani.

LAUTARUL OGH este distribuitorul principal pentru vinurile din Recas in Germania. Compania se ocupa cu distribuirea si comercializarea unei game largi de vinuri pe piata din Germania, serviciile sale fiind disponibile atât in sediile companiei, cât si in varianta on line.
LAUTARUL OGH ofera spre vânzare alaturi de vinuri si o gama larga de produse alimentare, CD-uri, carti, CD-uri, Video-uri, respectiv DVD-uri.