Cramele Recas a semnat contractul de colaborare cu un nou distribuitor pe piata din Germania - Lautarul OGH, ceea ce reprezinta un moment semnificativ in extinderea afacerii companiei pe piata internationala.
ôCramele Recas se numara printre principalii exportatori romÔni de vinuri, iar Germania se afla pe primul loc in topul principalelor destinatii ale exporturilor de vin autohton, cu un total de 13,4 milioane de litri. Cresterea afacerii pe pietele internationale este un obiectiv principal al politicii noastre de export, prin cucerirea de noi piete dar si prin mentinerea si dezvoltarea celor existente si importante cum este piata din Germaniaö

Pentru Cramele Recas, recent premiat cu patru medalii de aur la Concursul ôVinuri RomÔnesti din Podgorii Stramosesti, parte a Civilizatiei si Culturii ö si recunoscut pentru vinul Pinot Grigio ca fiind Cel Mai Bun Vin Est European, la concursul East European Wine Challenge editia 2005, dezvoltarea pietelor de desfacere este in continua crestere: alaturi de Germania pietele de desfacere cu vÔnzari semnificative sunt Anglia, SUA, S.Corea, Denamarca, Canada, Suedia, Irlanda, Belgia, Malaezia, Japonia.

CRAMELE RECAS dispune de unul dintre cele mai moderne complexe de vinificatie din tara, dotat cu utilaje de ultima generatie si cu un spatiu de productie si depozitare de circa 10 milioane de litri de vin. Datorita deosebitelor conditii climaterice din regiune si nivelului tehnologic ridicat, Cramele Recas este cel mai mare exportator de vin imbuteliat din tara si se numara printre primii trei exportatori de vin imbuteliat si vin vrac din RomÔnia, acest fapt fiind o incununare a unei traditii atestate documentar de peste 600 de ani.

LAUTARUL OGH este distribuitorul principal pentru vinurile din Recas in Germania. Compania se ocupa cu distribuirea si comercializarea unei game largi de vinuri pe piata din Germania, serviciile sale fiind disponibile atÔt in sediile companiei, cÔt si in varianta on line.
LAUTARUL OGH ofera spre vÔnzare alaturi de vinuri si o gama larga de produse alimentare, CD-uri, carti, CD-uri, Video-uri, respectiv DVD-uri.

Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Companii »


Setari Cookie-uri