Citeste ce scrie astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.

"TVA ramane in ceata. Consultantii spun ca strategia fiscala nu este reala", titreaza Ziarul Financiar, intr-o analiza despre incertitudinile politicii fiscale.

"Astazi este ultima zi in care mai puteti merge la banca pentru a semna actele aditionale la contractele de credit", avertizeaza jurnalistii de la Money.ro. Pana duminica, bancile trebuie sa adapteze actele aditionale la prevederile OUG 50 ce elimina comisioanele abuzive.

DailyBusiness.ro prezinta o galerie foto cu lucrarile din cadrul centrului comercial Cocor din Bucuresti ce va fi deschis in 2 saptamani.

Capital.ro scrie ca operatorii de telefonie mobila ii taxeaza pe utilizatorii care folosesc abuziv serviciul de relatii cu clientii. Cat costa abuzul, aflati aici.

"De ce trebuie sa muncim pana la 65 de ani daca traim mai putin decat restul europenilor?" se intreaba jurnalistii de la Gandul, pornind de la noua lege a pensiilor, recent aprobata in Parlament, care mai asteapta doar girul presedintelui pentru a intra in vigoare in 2011.

Adevarul scrie despre modificarea metodei de calcul al dobanzii, care a determinat bancile sa-si fixeze marje fixe semnificativ mai mari.

Si jurnalistii de la Evenimentul Zilei scriu despre modificarile metodei de calcul al dobanzii. "Cu actul aditional in mana, clientii spera sa scape de clauzele abuzive", titreaza cotidianul.

Din Curierul National aflam cum sa ne organizam 24 de ore intr-o metropola europeana.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
CEO-ul care a renuntat la telefon si a devenit un lider mai eficient