Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a semnat un acord de cooperare cu liderul firmelor de avocatura de business din Chisinau - Turcan & Turcan. Miscarea vine imediat dupa ce firma de avocatura Bostina si Asociatii a redeschis biroul de la Chisinau, mizand pe proiecte de infrastructura si finantari europene.
Acesta este a doua initiativa de formare a unei aliante in plan international din ultimul an, dupa ce, in decembrie 2009, Tuca Zbarcea & Asociatii inaugura impreuna cu firma locala de consultanta Fúster García-Berdoy un birou de reprezentanta la Madrid.

Colaborarea dintre casele de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii si Turcan & Turcan se va baza pe principiul de „best friend relationship” si va permite acordarea de servicii de consultanta personalizate unui segment important al mediului de afaceri din Republica Moldova si Romania, atat investitorilor cu o prezenta locala, cat si celor interesati de dezvoltarea unor relatii comerciale cu Republica Moldova sau Romania.

Si casa de avocatura Bostina si Asociatii a anuntat recent ca a redeschis biroul de la Chisinau, mizand pe proiecte de infrastructura si finantari europene. Casa de avocatura a mai avut un birou in capitala moldoveneasca intre anii 2002 si 2006 pe care l-a inchis fondul deteriorarii relatiilor politice si economice dintre Romania si Republica Moldova.

Reprezentantii Tuca Zbarcea & Asociatii sustin ca aceasta colaborare survine dupa mai bine de cinci ani in care firma a prospectat piata din Republica Moldova si a analizat cu atentie oportunitatile de afaceri: „Credem ca Republica Moldova are un potential ridicat de dezvoltare si de investitii in domenii diverse, de la cel financiar-bancar, la infrastructura, energie si telecomunicatii”, spune Gabriel Zbarcea, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Pentru Tuca Zbarcea & Asociatii, stabilirea unei colaborari cu avocatii firmei de avocatura de business Turcan & Turcan reprezinta oportunitatea de a-si extinde activitatea pe piata Republicii Moldova si a asista potentiali investitori pe aceasta piata.

„Piata Republicii Moldova se maturizeaza. Tendinta se manifesta si prin nivelul sporit de complexitate la care ajung tranzactiile ultimilor ani”, declarat Octavian Cazac, Partener al Turcan & Turcan.

Reprezentantii Tuca Zbarcea & Asociatii si Turcan & Turcan au facut publica decizia lor de a actiona intr-un mod activ pentru a oferi sprijin comunitatii de afaceri din Republica Moldova si Romania, prin organizarea de evenimente de business si oportunitati de networking. Primul eveniment din aceasta serie va avea loc in toamna acestui an.

Citeste aici un interviu acordat Wall-Street de catre Alexandru Turcan si Octavian Cazac, parteneri ai casei de avocatura Turcan & Turcan.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri