Cu o experienta vasta in domeniul antreprenoriatului si cu doua afaceri de succes bine cunoscute pe piata din Romania (Joe si Artima), Florentin Banu a intrat si in industria automotiva in anul 2004 prin infiintarea companiei Interpart Production ca parte a grupul BanuInvest. Prin prisma cunostintelor acumulate in ultimii 6 ani va discuta despre evolutia sectorului, despre tendintele actuale, va prezenta masuri practice care pot asigura o dezvoltare pozitiva a unui business in domeniu si va aduce in fata auditoriului insight-uri relevante din industrie.

“In primul rand sunt un roman bun si ma intereseaza ce se intampla in Romania. Ma bucur pana la lacrimi daca aud si vad ceva pozitiv despre Romania . Din pacate nu am prea des ocazia. Nefiind inregimentat politic si nedorind sa ma implic in aceasta sfera, incerc sa imi aduc aportul pe alte planuri . Consider o onoare sa vorbesc in fata unui asemena auditoriu la o reuniune de un nivel atat de inalt . De cativa ani sunt in domeniul atomotiv si vad cam cum stau lucrurile. Cred ca as putea sa imi aduc in multe moduri un aport la comunitatea noastra. “ declara Florentin Banu, fondator BanuInvest.

Florentin Banu a inceput sa faca afaceri in anii ’90 producand napolitane intr-un garaj, pe care le vindea mai apoi din sufrageria unui vecin. Cu napolitanele sale, napolitanele Joe, Florentin Banu a devenit protagonistul unei tranzactii de prima pagina, vanzand fabrica de napolitane de la Timisoara catre Nestle Elvetia, cea mai mare companie alimentara a lumii. Patru ani mai tarziu, in anii 2000 a lansat Artima, business prin care, Florentin Banu a inregistrat o noua premiera pentru Romania. Artima avea sa devina singura retea de retail autohtona dezvoltata de la zero si vanduta unui investitor international.

In prezent, intreprinzatorul controleaza alaturi de fratele sau, Daniel Banu, grupul BanuInvest, din care fac parte BanuConstruct (dezvoltarea si construirea de imobiliare in Timisoara), BanuSport (un complex sportiv dezvoltat in Timisoara) si Interpart Production (afacerea cu mase plastice si matrite pentru industria auto).

Alaturi de Florentin Banu in cadrul The Romanian Manufacturers Summit vor participa:

Panelul 1: Karoly Borbely - Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Constantin Stroe - Vice-Presedinte, Automotive Dacia, Monica Suciu - Director Financiar Nokia Romania, Codrut Pascu - Managing Director, Roland Berger, Flemming Soerensen – CEO, Damen Galati.

Panelul 2: Ivan Lokere – CEO, Alinso, Constantin Dascalu – Secretar de Stat, Ministerul , Radu Boitan – Director Investment, King Sturge, Florin Furdui – CEO, Portland Trust, reprezentantii Horvath Partners si Epicor.

Panel 3: Prof. Dr. Ovidiu Nicolescu - Presedinte Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Viorel Catarama - presedinte Elvila, Constantin Toma - presedinte ROMET, Maria Grapini - presedinte Pasmatex si reprezentanti Horvath Partners si Epicor.

Panel 4:
Bogdan Dragoi – Secretar de Stat, Ministerul Finantelor Publice, Adrian Rus – Presedinte, Broadhurst Industrial Management, reprezentant Finexpert Consulting.

Detalii despre ROMANS: http://marketing-partner.ro/romans