"Se aproba pronuntarea asupra gestiunii de administrator al domnului Iuri-Titov Buzescu pentru perioada 1 ianuarie 2010 - 22 septembrie 2010 sa se realizeze cu ocazia aprobarii situatiilor financiare ale societatii pentru exercitiul financiar 2010", se precizeaza intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Buzescu se va ocupa in continuare de divizia de retail a grupului Rompetrol, din pozitia sa de vicepresedinte. Locul sau de administrator al rafinariei Petromidia este preluat de Arman Kairdenov, numit in functia de director general al Rompetrol Rafinare la inceputul lunii trecute.

Rompetrol Rafinare are in prezent un capital social de 2,109 miliarde de lei si face parte din grupul Rompetrol, controlat de compania petroliera de stat KazMunaiGaz din Kazahstan. KazMunaiGaz detine 98,63% din actiunile Rompetrol Rafinare.

Citeste si:

Din pozitia de vicepresedinte al diviziei de retail din cadrul Rompetrol, Titov Buzescu coordoneaza activitatile de distributie si de vanzare de carburanti in tarile in care grupul opereaza statii de alimentare (Romania, Bulgaria, Georgia, Republica Moldova, Spania si Franta).

Inainte de a veni la Rompetrol, Buzescu a ocupat timp de 13 ani la Coca Cola HBC Romania, diferite pozitii manageriale - general management si functional, ultima pozitie fiind director comercial, iar inainte de aceasta, timp de trei ani maintenance Mmnager la Complexul Petrochimic GCCI Libya si 2 ani inginer stagiar la Oltchim Ramnicul Valcea.

Titov Buzescu este absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, fiind licentiat in inginerie electroenergetica, potrivit informatiilor de pe site-ul Rompetrol.