Compania ungara Dijbeszedo Holding Zrt a preluat integral GPV Mail Services Cluj-Napoca, furnizor de servicii de mail personalizat, parte a GPV Group, contractul fiind semnat in luna iunie, iar partile implicate au definitivat fomalitatile necesare, a anuntat firma de avocatura Bulboaca & Asociatii.
Valoarea tranzactiei nu este precizata in comunicatul casei de avocatura, scrie Mediafax.

Consultantul financiar al Dijbeszedo in aceasta tranzactie a fost echipa de corporate finance a KBC Securities. Pe partea legala, compania a fost asistata de Bulboaca & Asociatii SCA.

Grupul Dijbeszedo este o companie privata, fondata in 1949, activitatile principale incluzand servicii de tipografie, incasarea facturilor de utilitati publice si servicii conexe facturarii, prezentarea si plata facturilor online, digitalizarea, arhivarea si stocarea securizata a documentelor.

La Registrul Comertului figureaza ca asociati ai GPV Mail Services firmele GPV Romania Prodcom Serv (58,5%) si Basler Paper (41,49%). Datele au fost actualizate in luna august.

Firma produce plicuri la Cluj-Napoca si are birouri comerciale la Cluj, Bucuresti, Iasi si Timisoara. Grupul GPV are filiale in 14 state europene si este unul dintre cei mai mari producatori de plicuri si furnizori de servicii conexe.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si