A&D Pharma aduce sef pentru clinicile Anima de la concurenta

A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din Romania, care a intrat anul trecut si pe piata serviciilor medicale, anunta numirea lui Cristian Sas la conducerea lantului de clinici Anima.

Cristian Sas (foto), in varsta de 32 de ani, va ocupa functia de chief operationg officer (COO) al Anima Specialty Medical Service si vine in cadrul A&D Pharma dupa o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea business-urilor pe piata serviciilor medicale private si a asigurarilor private de sanatate.

"Anterior, Cristian Sas a ocupat functia de project manager la Allianz-Tiriac Asigurari, dupa 9 ani de experienta in echipele de management al clinicilor Polisano si al Centrului Medical Unirea, doi dintre principalii jucatori pe piata serviciilor medicale din Romania", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

"Obiectivul nostru este dezvoltarea retelei de clinici Anima, astfel incat in doi ani sa fim la 10 minute de casa sau locul de munca al pacientilor si sa impunem pe piata conceptul de «ingrijire medicala aproape de tine»", a declarat Sas.

Robert Popescu, CEO-ul grupului farmaceutic, a spus ca noua linie de business a companiei are un "foarte bun potential de dezvoltare" si ca este convins ca echipa de management va reusi sa fructifice acest potential.

In prezent, reteua de clinici Anima este compusa din trei clinici - in zona Titan, Victoriei si Delfinului - si un laborator in zona Chitila.

Citeste si: Clinicile medicale iau cu asalt cladirile de birouri. Care sunt mizele?


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Pandemia aduce și oportunități: care este viziunea șefului Casa Rusu
Setari Cookie-uri