Grupul Aton Transilvania, parte a holdingului german Aton GmbH, prezent pe piata romaneasca din 2006, a obtinut o noua licenta de furnizare a energiei electrice de la Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).
"ANRE a aprobat in 27 septembrie cererea Aton Transilvania de reinnoire a licentei de furnizare a energiei electrice, licenta valabila pana in 2012", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Aton Transilvania a intrat pe piata traderilor de electricitate in 2008, cu o licenta de furnizare valabila doi ani.

"Aton Transilvania intentioneaza ca, pe termen mediu, sa-si consolideze pozitia de jucator important pe piata furnizarii de electricitate pe teritoriul Romaniei", a declarat Paul Milata (foto), CEO-ul Aton Transilvania.

Compania nu este doar furnizor licentiat de energie electrica, dar si investitor in cadrul celei mai mari statii de transformare privata din Romania.

"La scurt timp de la deschiderea diviziei locale, grupul german Aton GmbH a pus in functiune singura statie care transforma tensiunea de la nivelul de 220 KV la 20 KV, avand o putere instalata de 250 MVA", potrivit oficialilor companiei.

Investitiile grupului german se ridica la 250 de milioane de euro, fililala romaneasca fiind activa in agricultura, industrie si energie.

Citeste aici un interviu cu Paul Milata: Cum joaca investitorii germani la loteria agriculturii romanesti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri