Casa de avocatura Lina & Guia isi dezvolta practica de litigii

Casa de avocatura de business Lina & Guia l-a recrutat in cadrul echipei de litigii pe avocatul Sorin Susnea, fondator al buticului specializat Susnea&Popescu.

Sorin Susnea, senior associate, are 32 de ani si s-a alaturat echipei Lina & Guia in luna septembrie, ulterior unei colaborari indelungate cu societatea de avocatura din pozitia de consultant independent.

Avocatul are experienta in aria litigiilor, precum si in cea a dreptului comercial romanesc in general.

“Practica de litigii a Lina & Guia a cunoscut o crestere sustinuta in ultimii ani, reprezentand, de altfel, un element crucial al strategiei noastre de dezvoltare”, a declarat Mihai Guia, managing partner al Lina&Guia.

In acest moment, litigiile genereaza aproximativ 20% din cifra de afaceri a cabinetului de avocatura. Printre clientii Lina & Guia asistati in aria litigiilor se numara Parker-Hannifin, Omilos, Ermes Holding, Interex sau Royal Bank of Scotland. Echipa de litigii numara patru avocati.
Infiintata in 2006, Lina & Guia, o societate de avocatura de dimensiune medie, numara 19 avocati, dintre care patru parteneri - Mihai Guia, Cristian Lina, Cristian Guia si Adrian Iordache.

Printre cele mai importante tranzactii in care casa de avocatura Lina & Guia a acordat consultanta juridica se numara preluarea operatorului de telefonie Zapp de catre Cosmote sau preluarea grupului de firme Nordexim de catre Aquila, una din cele mai mari societati de distributie din Romania.

Portofoliul Lina & Guia include clienti precum Tyco Corporation, Cosmote, Gazprom, Merril Lynch, Royal Bank of Scotland, Smiths Group, Aquila sau Baneasa Development.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
6 din 10 companii din România se așteaptă la o recesiune în maximum un an
Setari Cookie-uri