Badea Clifford Chance, biroul local al celei mai mari firme de avocatura din lume, si-a extins echipa prin recrutarea avocatului Alexandru Gosa.

Avocatul s-a alaturat la sfarsitului lunii septembrie echipei Badea Clifford Chance. Experienta lui cuprinde tranzactii de achizitii si fuziuni, precum si proiecte de achizitii publice si litigii complexe. Inainte de a se alatura firmei Badea Clifford Chance, el a lucrat pentru D & B David si Baias.

Alexandru Gosa a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 2002 si este membru al Baroului Bucuresti incepand cu 2003.
Badea Clifford Chance a fost implicata in mod constant tranzactii complexe de imprumuturi sindicalizate, project finance, restructurari, emisiuni de eurobonduri si de actiuni pe piete internationale de capital, instrumente financiare derivate, achizitii de companii de catre investitori strategici sau fonduri de private equity, proiecte de infrastructura si autostrazi, investitii imobiliare etc.

Badea Clifford Chance ocupa locul 1 in topul firmelor de avocatura din Romania in cea mai recenta editie a Legal 500 (2010) la sectiunile Banking & Finance si Piete de Capital, in ultima editie a Chambers and Partners Global (2010) la sectiunea Banking & Finance.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »



Citeste si
Mai multe firme controlate de ANAF! Cum se solutioneaza contestatiile?