Anima Specialty Medical Services, divizie a A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic de pe piata locala, a incheiat un contract de furnizare de servicii si facilitati medicale destinate celor 10.000 de angajati ai companiei de paza si securitate G4S Romania.

Reteaua de clinici anima este compusa, in prezent, din trei clinici in zonele Titan, Victoriei si Delfinului din Capitala, la care se adauga un laborator in zona Chitila.

Pentru localitatile din afara Bucurestiului, Anima pune la dispozitia G4S o retea de peste 130 de centre medicale colaboratoare, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

In baza contractului incheiat intre clinicile Anima si G4S, angajatii firmei de paza si securitate vor beneficia de servicii de medicina muncii si medicale de uz curent.

G4S este cel mai mare grup din lume ce ofera solutii de securitate, specializat in externalizarea proceselor companiilor in sectoarele in care riscurile legate de securitate si siguranta sunt considerate a fi o amenintare strategica.

G4S este cel mai mare angajator cotat la Bursa de Valori din Londra si listat, de asemenea, la Bursa de Valori din Copenhaga. G4S desfasoara operaţiuni in peste 110 tari si are peste 570.000 de angajati.

A&D Pharma este cel mai mare grup farmaceutic din Romania, cu activitati in distributia de medicamente (Mediplus), in retailul farmaceutic (farmaciile Sensiblu) si in marketing & sales.

A&D Pharma este listata, incepand din toamna lui 2006, la Bursa de Valori din Londra, 34% din titluri fiind tranzactionate pe piata de capital. Actionarul principal al A&D Pharma este compania olandeza Sograno, controlata de oamenii de afaceri Michel Eid, Ludovic Robert, Roger Akoury si Walid Abboud, restul de 7% din actiuni aflandu-se in mainile fostilor directori executivi.

Citeste si: Singura companie romaneasca de la Bursa din Londra vrea sa se delisteze. Care sunt motivele?


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
MedLife bifeaza o noua achizitie in Moldova