Acesta nu a precizat valoarea investitiei insa a afirmat ca magazinelor vor fi in Bucuresti, Targoviste, Sfantu Gheorghe, Turda, Giugiu si Bistrita.

Compania, care a deschis primul magazin pe piata locala in noiembrie 2007 la Timisoara, are in prezent are 28 de unitati, in timp ce in august retailerul avea 26 de locatii.

Conducerea Drogerie markt este interesata de inchirierea de spatii comerciale in toate orasele mari, in zone pietonale dar si in centre comerciale, in general suprafetele magazinelor fiind intre 250 si 400 de metri patrati, cu un surplus de 100 mp pentru depozitare, conform paginii de internet a companiei.

Retailerul este specializat in comercializarea de produse de infrumusetare, uz casnic si pentru copii, iar pe langa marci consacrate vinde si produse sub brand propriu.

Citeste si:

Anul trecut Drogerie markt a avut afaceri de 7,3 milioane de euro si pierderi nete de 3,2 milioane de euro, conform Ministerului de Finante. Compania avea 160 de angajati pe piata locala in 2009.

Retailerul a fost lansat in 1973 in Germania, iar de atunci s-a extins in tari precum Austria, Cehia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Slovacia, Serbia si Romania.

Sursa foto: Drogerie markt