Retailerul francez Carrefour, cel de-al doilea mare jucator de pe piata de profil din Romania, va deschide un nou supermarket in sectorul 1 din Bucuresti.

Adunarea Extraordinara a Actionarilor societatii Artima, preluata in 2007 de Carrefour, a aprobat, in unanimitate, deschiderea unui nou punct de lucru in Bucuresti, sector 1, strada Nicolae Caramfil numarul 71-73, parter: un supermarket la care societatea va exercita activitati administrative de birou pana la data deschiderii catre public a acestuia", se precizeaza intr-un anunt publicat recent in Monitorul Oficial.

In prezent, retailerul francez opereaza 23 de hipermarketuri si 29 de supermarketuri in Romania.

In 2007, Carrefour a preluat reteaua de 21 de supermarketuri Artima (suprafata totala de vanzare de 21.000 metri patrati), extinse in special in partea de vest a tarii. Miscarea le-a permis celor de la Carrefour intrarea pe segmentul supermarketurilor si extinderea retelei la nivel national, in paralel cu cea a hipermarketurilor.

Citeste aici despre cel mai recent produs financiar lansat de Carrefour: cum sa faci cumparaturi cu cardul in hipermarket si pe net fara cont bancar.

Interviu cu fondatorul lantului de magazine Artima si creatorul napolitanelor Joe: Bancile nu sunt case de binefacere, isi urmaresc propriul interes.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Retaileri: Mega Image are un cvasimonopol minizonal in Capitala