Cu venituri de peste 1 milion de euro in 2010, Departamentul de Consultanta Fiscala al societatii de avocati Popovici Nitu & Asociatii se organizeaza ca o companie de consultanta autonoma, devenind Popovici Nitu & Asociatii Tax SRL. Popovici Nitu & Asociatii Tax SRL a fost deja inscrisa in Camera Consultantilor Fiscali.
In vederea consolidarii companiei specializate in consultanta fiscala, a fost totodata cooptata, ca asociat, Mihaela Pohaci, care a ocupat anterior pozitia de director in cadrul Deloitte Romania.

„Corporatizarea Departamentului de Consultanta Fiscala si extinderea operatiunilor acestuia fac parte din planurile noastre de dezvoltare strategica. Suntem astazi in masura sa oferim consultanta juridica si fiscala integrata, la cel mai inalt nivel”, a declarat Florian Nitu, avocat asociat coordonator al Popovici Nitu & Asociatii.

Popovici Nitu & Asociatii Tax SRL va fi coordonata de Mihaela Pohaci si Alexandru Ambrozie, avocat asociat. Mihaela Pohaci este consultant fiscal, insumand peste 15 ani de experienta in Big Four, in pozitia de Director Taxe.

Inainte de a se alatura Popovici Nitu & Asociatii, Mihaela a asistat mari corporatii pe o gama larga de probleme de natura fiscala si comerciala. A acordat asistenta in ceea ce priveste achizitii majore (de exemplu, achizitia celei mai mari banci din Romania, precum si a altor banci comerciale; achizitii in sectorul energetic, farmaceutic, comunicatii electronice si imobiliar, precum si in industria bauturilor racoritoare si a berii), fuziuni, divizari si alte procese de restructurare.

De asemenea, Mihaela a acordat asistenta fiscala cu privire la structurarea asocierilor in participatiune pentru dezvoltarea de proiecte complexe (de infrastructura, construirea/operarea aeroporturilor si reabilitarea centralelor electrice).

Mihaela Pohaci este membra a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania si a Asociatiei Internationale de Fiscalitate.

Alexandru Ambrozie, unul dintre coordonatorii grupurilor de practica Bancara, Finantari & Piete de Capital si coordonator al fostului Departament de Consultanta Fiscala, este un foarte bun cunoscator al problematicilor fiscale in industrii complexe, precum cel al comunicatiilor electronice si IT, auto, al domeniului medical, imobiliar, bancar si financiar.

„Popovici Nitu & Asociatii Tax va putea oferi consultanta fiscala independenta in toate domeniile, insa, in acelasi timp, PN&A Tax va colabora cu colegii din celelalte grupuri de practica, oferind o abordare de echipa”, a declarat Alexandru Ambrozie.

Popovici Nitu & Asociatii TAX SRL
va grupa alti 6 consultanti acoperind toate ariile de expertiza fiscala.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri