Casa de avocatura DLA Piper a oferit servicii de consultanta companiei MIH Allegro, parte a grupului international de media Naspers, pentru achizitia a 83 % din Gecad ePayment International SA, lider pe piata de solutii integrate eCommerce din Romania.

Echipa de avocati a DLA Piper a fost coordonata de Marian Dinu, Country Managing Partner, alaturi de care a lucrat indeaproape Cristina Bucur, asociat.

”Ii cunosc pe Radu Georgescu si echipa GeCAD inca de la tranzactia cu Microsoft de acum sapte ani si admir abilitatea lor de a dezvolta afaceri de succes de la zero. Ma bucur ca am reusit sa asist un client statornic al DLA Piper, MIH Allegro, in aceasta achizitie ce le confera pozitia de lider pe o piata aflata intr-o rapida ascensiune”, declara Marian Dinu (foto).

Inca de la inceputul lui 2010, DLA Piper a fost implicata in mai multe fuziuni si achizitii la nivel inalt, printre care consilierea Kraft Foods pentru cesiunea operatiunilor Cadbury in Romania, consilierea proprietarilor Datek Telecom in vanzarea companiei catre GTS Central Europe, precum si consilierea Petrom SA in achizitia care a marcat intrarea pe piata de energie regenerabila.

DLA Piper este unul dintre cei mai mari furnizori internationali de servicii juridice, cu venituri globale de 1,948 miliarde dolari la sfarsitul anului 2009 si peste 8.000 de angajati in Asia, Europa, Orientul Mijlociu si Statele Unite ale Americii, incluzand 3.500 de avocati.

Casa de avocatura estimeaza pentru piata locala o crestere a cifrei de afaceri de peste 20% in 2010, dupa ce anul trecut nivelul inregistrat a fost cu aproximativ 7% mai mare comparativ cu cel planificat initial.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si