Lantul de clinici stomatologice Dent Estet a lansat abonamentele individuale, segment care, potrivit estimarilor proprii, va genera 40% din afaceri in 2012.

Compania a lansat, recent, abonamentele individuale pentru servicii stomatologice, segment care va genera 40% din venituri potrivit estimarilor oficialilor Dent Estet.

Anul trecut, clinicile stomatologice a realizat o cifra de afaceri de 1,6 milioane de euro, iar pentru anul acesta tinteste o crestere de 20%.

In 2010, abonamentele corporate (platite de companii pentru angajatii lor) au reprezentat 10% din cifra de afaceri, printre clienti aflandu-se mari companii ca Microsoft Romania sau Accor Services.

"Ocupam un loc important pe piata abonamentelor pentru companii, de aceea am decis sa extindem aceasta gama de servicii prin lansarea abonamentelor individuale. Accentul va fi pus pe preventia rapida, abonamentele individuale reprezentand un pas important spre asigurarile stomatologice private, deja comune in tarile cu sisteme avansate de asigurari de sanatate", a declarat Oana Taban (foto), CEO Dent Estet.

Dent Estet ofera trei tipuri de abonamente pentru adulti cu costuri lunare incepand de la 15 euro. Pentru copii, clinica stomatologica Dent Estet 4 Kids ofera un abonament individual special de 20 de euro.

"Abonamentul individual este echivalent cu o asigurare stomatologica si, mai mult decat atat, este deductibil fiscal", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Dent Estet a fost infiintat in urma cu 11 ani si numara in prezent patru clinici (trei pentru adulti si una pentru copii) care deservesc 15.000 de pacienti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Dent Estet si-a majorat afacerile cu 39% in primul semestru