In urma unei investitii de aproximativ 1 milion de euro, retailerul de moda Sprider Stores isi extinde reteaua la nivel national prin deschiderea unui magazin la Braila, in cadrul Promenada Mall. Noul magazin din Braila este al 15-lea din tara, dintre care 4 sunt localizate in Bucuresti.

Magazinul are o suprafata de circa 1.000 mp si ofera imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru toti membrii familiei. In plus, o zona a magazinului este dedicata Sprider Home, cu amenajari si decoratiuni interioare.

Reteaua Sprider Stores a intrat pe piata din Romania in anul 2007, printr-o unitate deschisa la City Mall, si a ajuns sa opereze in numai trei ani peste 21.000 mp de spatii comerciale in intreaga tara, in orase precum Bucuresti, Arad, Cluj, Timisoara, Buzau, Pitesti, Bacau, Braila, Iasi, Suceava, Oradea si Targu Mures.

Pana in prezent, compania a investit peste 18 milioane de euro in amenajarea unitatilor sale in Romania.

Sprider investeste 1 mil. euro in magazinul din Sun Plaza

In prezent, grupul opereaza 115 magazine in tari precum Grecia, Romania, Polonia, Serbia, Cipru, Bulgaria si Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei. Sprider Stores a fost infiintat in 1971.

Citeste si Sprider a transformat un magazin in outlet


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Grecii de la Sprider Stores estimeaza profit in Romania la finalul lui 2013