Cargill, furnizor international de produse si servicii din domeniul alimentar, agricol, financiar si industrial, l-a numit in functia de director general al companiei in Romania pe Martin Schuldt.

Originar din Germania, Martin Schuldt locuieste si lucreaza in Romania din 2005, iar in prezent conduce operatiunile locale in domeniul cerealelor si semintelor oleaginoase.

“Vedem in Romania un potential urias in sectoarele alimentar si agricol, din perspectiva regionala europeana. De la inceputul activitatii noastre in domeniul cerealelor si semintelor oleaginoase in 1996, am investit considerabil in silozurile de cereale, in rafinarea si imbutelierea uleiului vegetal, precum si in productia de hrana pentru animale. Consideram ca jucam un rol important in agricultura romaneasca si in deschiderea de noi piete pentru fermierii autohtoni”, afirma Schuldt.

Acesta a preluat rolul de reprezentant pentru Romania de la Nese Tagma, care va coordona din Belgia operatiunile europene de imbuteliere a uleiurilor Cargill.

Infiintata in 1865, compania cu capital privat Cargill are 131.000 de angajati in 66 de tari.

Cargill activeaza in Romania din 1996, avand sediul central in Bucuresti, 21 de puncte de lucru si aproximativ 750 de angajati. Compania desfasoara activitati in domeniul cerealelor si semintelor oleaginoase, uleiurilor imbuteliate si uleiurilor vegetale rafinate, precum si in nutritia animala.

Printre brandurile de ulei aflate in portofoliul Cargill se numara Untdelemn de la Bunica, Amphora, Olpo.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Un "Uber pentru servicii funerare"? Ce planuri are un roman