ATE Bank Romania a lansat un produs bancar care ofera clientilor bancii acces la serviciile medicale ale Centrului Medical Medsana.
"Pachetul de produse si servicii Hippocrates este destinat clientilor ATE Bank Romania persoane fizice, are o valabilitate de 12 luni de la data achizitionarii si ofera beneficii bancare si medicale care raman nemodificate timp de 12 luni", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Pachetul Hippocrates contine un cont curent denominat in lei, servicii medicale in reteaua Medsana, si un card de debit Visa Classic, valabil in tara si peste hotare.

Pentru evaluarea anuala a starii de sanatate, clientul ATE Bank plateste 350 de lei. Separat de pachetul Hippocrates, Medsana ofera clientilor bancii o reducere de 10% la achizitionarea oricarui serviciu medical.

ATE Bank Romania are ca actionar majoritar Agricultural Bank of Greece S.A. (ATE Bank Greece), cu 74% din acţiuni. IFC, membra a grupului World Bank, detine 15%, iar UCECOM, Uniunea Nationala a Cooperatiei Mestesugaresti, 7,36%. Mai multe persoane juridice si fizice detin 3,5% din actiunile bancii.

ATE Bank of Greece este prezenta in Romania din anul 2006, cand a achizitionat pachetul majoritar de actiuni de la Banca pentru Mica Industrie si Libera Initiativa.

Centrul medical Medsana Bucharest Medical Center a fost fondat in anul 1996 de grupul Athens Medical Center, una dintre cele mai mari organizatii din Europa in domeniul serviciilor medicale private. Medsana detine trei clinici - doua in Bucuresti si una in Ploiesti - si colaboreaza cu alte circa 30 de centre medicale din restul tarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri