Directorul general al Mechel Campia Turzii a demisionat

Directorul general al combinatului siderurgic Mechel Campia Turzii (INSI), Gennady Somov, a demisionat, iar Consiliul de Administratie al companiei a decis, sambata, ca functia sa fie preluata de Sergei Fedorov, scrie Mediafax.

"Se aproba delegarea atributiilor de conducere a Mechel Campia Turzii catre directorul general si se numeste in aceasta functie domnul Sergei Fedorov, cetatean al Federatiei Ruse", se arata intr-un comunicat al combinatului transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Cele mai recente tranzactii cu titlurile Michel Campia Turzii au fost derulate la BVB la 13 octombrie, la pretul de 0,89 lei pe unitate, in scadere cu 15,24% fata de referinta. La aceasta cotatie combinatul are o capitalizare de 36,8 milioane de lei.

Combinatul siderurgic este controlat de producatorul rus de otel Mechel, prin subsidiara Mechel International Holdings, cu 86,6% din actiuni.

Veniturile Mechel Campia Turzii au crescut in primul semestru cu 72%, la 234,2 milioane lei, iar pierderile au scazutcu 28%, la 58,3 milioane lei.

Actiunile companiei se tranzactionau luni la un pret de 2,28 lei/ unitate, in scadere cu 0,87% fata de referinta, cotatie la care capitalizarea combinatului este de 156,9 milioane lei.

Grupul rus mai detine in Romania combinatele Mechel Targoviste, Ductil Steel Buzau, Laminorul Braila si Otelu Rosu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri