Tranzactie in HR: Catalyst cumpara firma specializata in IT BrainSpotting

Grupul Catalyst, firma care organizeaza evenimentul Angajatori de Top, achizitioneaza compania BrainSpotting, specializata in recrutare IT&C.

Catalyst are o expertiza de cinci ani in consultanta de resurse umane iar aceasta achizitie vine sa consolideze competentele in zona de IT&C, considerata strategica la nivel de grup. BrainSpotting va continua sa functioneze ca entitate de sine statatoare, specializata exclusiv pe recrutarea de specialisti si manageri in domeniul IT&C.

Parteneriatul de pana acum a pus cele doua companii in pozitia de a se cunoaste reciproc atat la nivel de mod de lucru cat si la nivel de valori si viziune pe termen lung. In acest context, tranzactia reprezinta un pas natural in dezvoltarea integrata a celor doua firme, consolidand practica de recrutare specializata.

“BrainSpotting isi mareste capacitatea de a furniza servicii specializate de recrutare in domeniul IT&C, prin integrarea resurselor umane si a bazelor de date de specialisti si manageri ale celor doua companii”, a spus Mihai Moghior, fondator BrainSpotting.

BrainSpotting a fost infiintata in anul 2001, devenind in scurt timp unul dintre cei mai mari furnizori de servicii specializate de recrutare in domeniul IT&C, acumuland deja peste 9 ani de experienta pe piata din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri