Camelia Stanculescu renunta la sefia Manpower Romania, al treilea jucator din recrutare

Camelia Stanculescu, directorul general al Manpower Romania, filiala locala a celui mai mare jucator de leasing de personal din lume, a anuntat ca se va retrage de la conducerea companiei.

“Plecarea de la conducerea Manpower Romania este urmarea unei decizii comune pe care am luat-o impreuna cu cei din actionariatul companiei”, spune Stanculescu, unul din cei mai cunoscuti profesionisti de pe piata locala de resurse umane.

Stanculescu lasa Manpower Romania pe pozitia a treia in topul jucatorilor de recrutare, dupa Lugera & Makler si Adecco Romania. Sub conducerea sa, afacerile companiei au crescut succesiv in ultimii ani, pana la 12,6 milioane de euro in 2009, fata de 11,9 milioane de euro, in 2008.

Camelia Stanculescu a preluat conducerea companiei in martie 2003, dupa o perioada de cinci ani petrecuta in cadrul Mesagerie Micul Paris Romania, care activeaza in domeniul distributiei de presa, unde a fost purchasing & retail manager si managing director.

Ea a absolvit Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti in 1996.

Stanculescu nu a dorit sa mentioneze care va fi urmatorul sau job, dar a precizat ca va ramane in zona de consultanta.

Reprezentantii Manpower Romania nu au oferit sa dea mai multe detalii despre plecarea lui Stanculescu, dar au spus ca vor face un anunt oficial, in aceasta saptamana.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri