Directorul general al Transelectrica (TEL), Adrian Baicusi, si-a dat ieri demisia, cu incepere de la 15 noiembrie, a declarat Florin Staicu, consilier pe probleme de comunicare al ministrului Economiei.
Baicusi si-a anuntat decizia la sedinta Consiliului de Administratie al companiei, a afirmat Staicu, citat de Mediafax.

El nu a precizat motivele demisiei si nici cine il va inlocui pe Baicusi la conducerea Transelectrica.

Potrivit unor surse din piata energiei, ministrul Economiei, Ion Ariton, a aprobat demisia lui Baicusi, iar functia acestuia va fi preluata de Stelian Gal, care revine astfel la conducerea Transelectrica, unde s-a aflat pana la numirea lui Baicusi, in ianuarie 2009.

Operatorul national de transport al energiei este controlat de Ministerul Economiei. Actiunile companiei sunt listate la BVB.

Cele mai importante declaratii ale lui Adrian Baicusi din 2010:

• Listarea la bursa a unui pachet suplimentar de 15% din actiunile Transelectrica ar putea avea loc in aprilie-mai 2011.

Transelectrica se afla inca in recesiune.

• Vantul reprezinta cea mai mare atractie pentru investitorii in productia de electricitate si toti spera ca aceasta sursa regenerabila sa rezolve problemele de energie.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri