„Clinica Anima, situata in cladirea de birouri Nusco Tower (Pipera), este o unitate de mari dimensiuni care raspunde cererii de servicii medicale a pacientilor din regiunea de nord a Capitalei. Venim, astfel, mai aproape de angajatii clientilor nostri corporate, dar si de rezidentii acestei zone”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Cristian Sas, chief operating officer in cadrul lantului de clinici.

Cu o suprafata de peste 700 metri patrati, clinica are in componenta un centru de diagnostic, cabinete de fizioterapie si sectie de pediatrie, precum si cabinete pentru urmatoarele specializari: medicina generala, medicina interna, medicina de familie, cardiologie, dermatologie, ORL, ginecologie, medicina muncii, gastroenterologie, oncologie, boli de nutritie si obezitate, nefrologie, psihologie, psihiatrie, chirurgie, homeopatie, planning familial, alergologie, urologie, ortopedie, neurologie, reumatologie, endocrinologie, oftalmologie, pneumologie.

Reteaua de clinici Anima este compusa din alte trei clinici, localizate in zonele Titan, Victoriei si Delfinului din Capitala, la care se adauga un laborator in zona Chitila. In mai putin de 6 luni de la infiintarea lantului, clinicile Anima opereaza in cele patru unitati cu peste 60 cabinete medicale.

Citeste si:

A&D Pharma este listata, incepand din toamna lui 2006, la Bursa de Valori din Londra, 34% din titluri fiind tranzactionate pe piata de capital. Actionarul principal al A&D Pharma este compania olandeza Sograno, controlata de oamenii de afaceri Michel Eid, Ludovic Robert, Roger Akoury si Walid Abboud, restul de 7% din actiuni aflandu-se in mainile fostilor directori executivi.

Afla aici ce companie a cumparat 10.000 de abonamente pentru serviciile medicale ale clinicilor Anima.