Clubul, aflat la etajul 1 al centrului comercial Sun Plaza, se intinde pe o suprafata de 2.000 de metri patrati si este deschis in fiecare zi – de luni pana joi in intervalul 10.00 – 2.00, iar la sfarsit de saptamana, de vineri pana duminica, intre orele 10.00 - 04.00.

Locatia este o destinatie pentru cei care prefera jocurile de echipa - bowling, biliard, pentru cei dornici sa petreaca o seara pe terasa sau in restaurantul clubului sau pentru cei carora le place sa se distreze pana in zori de zi la sfarsit de saptamana si nu numai in zona de club.

“Valoarea totala a investitiei a fost de 1,8 milioane euro, doar echipamentele de bowling si biliard ajungand la 600.000 euro”, a declarat Ion Tanasescu, general manager al clubului si unul dintre cei patru actionari. Potrivit acestuia, investitia va fi amortizata in aproximativ patru ani.

Zona de jocuri a clubului - bowling si biliard - dispune de ultima tehnologie de echipamente Brunswick. In cadrul clubului se gasesc patru piste de bowling, 20 de mese de biliard si 2 aparate de Euro-Dart.

“Pana in prezent, in partea de sud a Capitalei nu a fost construit niciun centru comercial atat de generos ca spatiu si care sa ne atraga interesul de a investi. In aceasta zona am gasit o piata disponibila si deschisa pentru un asemenea loc de distractie. Dupa mai multe discutii cu cei de la Mall Sun Plaza am gasit un numitor comun si ne-am hotarat sa investim intr-un proiect putin mai neobisnuit pentru Bucuresti”, declara Ion Tanasescu, care adauga ca la inceputul lui 2012 se va deschide a doua locatie Oxygen, in viitorul mall Promenada ce urmeaza a fi deschis in zona Barbu Vacarescu.

Citeste si:

Restaurantul, cafeneaua si terasa furnizeaza majoritatea veniturilor clubului. “Pana la finele anului, estimam o cifra de afaceri de 700.000 euro. Circa 60% in incasari provin din zona de restaurante”, a mai spus Tanasescu.

Tarifele clubului incep de la 29 - 69 lei/ ora in timpul saptamanii si ajung pana la 100 lei/ora in weekend.

Clientii clubului isi pot lasa masina in parcarea subterana a centrului comercial, deschisa non-stop.