Bermas Suceava evolueaza contra curentului: Profit si afaceri in crestere in T3

Producatorul de bere Bermas Suceava (BRM) a afisat pentru al treilea trimestru al anului un avans al cifrei de afaceri de 3%, pana la 21,1 mil. lei, respectiv o crestere a profitului net de 28%, potrivit rezultatelor financiare remise Bursei de Valori Bucuresti.

Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 3%, pana la 21,1 mil. lei, in timp ce veniturile au avut o evolutie similara, avansand pana la 21,6 mil. lei fata de rezultatele din aceeasi perioada a anului trecut.

De asemenea, profitul net al Bermas Suceava s-a majorat cu 28%, pana la 2,64 mil. lei.

Costurile au crescut cu 0,82% la 18,4 mil. lei, comparativ cu cheltuielile de 18,25 mil. lei din trimestru trei al anului trecut.

Compania are un capital social de 15,08 milioane lei, impartit in 21,55 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,70 lei. Actionarii principali ai companiei sunt Asociatia Victoria Bermas, care detine 30,86% din capital, salariatii Bermas, cu o participatie de 20,8%, in timp ce fondul inchis de investitii STK Emergent detine 7,05% din capital.

Capitalizarea Bermas este de 11,2 milioane lei (2,63 mil. euro), conform ultimului pret de 0,52 lei/actiune.

Despre cum reuseste Bermas Suceava sa tina piept multinationalelor din industria berii, intr-un reportaj marca Wall-Street.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Amancio Ortega, fondatorul Zara, a devenit un magnat al imobiliarelor
Setari Cookie-uri