Avioane Craiova (AVIO) a inregistrat in primele 9 luni pierderi de 9,5 milioane lei, in scadere cu 37%, de la 15 milioane lei in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit informatiilor publicate pe Rasdaq.
Afacerile companiei au coborat cu 47% in intervalul ianuarie-septembrie la 2,9 milioane lei, de la 5,6 milioane lei in primele trei trimestre ale anului trecut.

In primul semestru din 2010, principalii clienti externi ai companiei au fost Elbit Systems Ltd, Aircraft Belgia, MT Aerospace si au adus vanzari de 1,3 milioane lei. De pe piata interna, clientii au fost Aerostar Bacau (ARS) si Ada Meta.

Avioane Craiova are un capital social de 2,28 milioane lei, divizat in 915.484 de actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarul majoritar al companiei este Ministerul Economiei, care detine 80,97% din totalul actiunilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri