"Strategia noastra este de a deschide hipermarketuri Cora in orase precum Baia Mare, pe suprafete similare celei de la Gold Plaza. In acest sens, vom inaugura anul viitor inca trei hipermarketuri Cora, cate unul la Constanta, Drobeta Turnu Severin si Arad”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Philippe Lejeune, directorul general al companiei.

Acest magazin este primul pe care Cora Romania il deschide in orase mai mici, cu o populatie sub 100.000 de locuitori. Noua unitate a creat 300 de noi locuri de munca si dispune de 20 de case de marcat.

"In zone precum Baia Mare, unde somajul este ridicat, iar posibilitatile de angajare destul de reduse, deschiderea unui hipermarket Cora reprezinta pe langa crearea de noi locuri de munca, sansa de reconversie profesionala pentru persoane care si-au pierdut slujbele din alte domenii de activitate”, a adaugat Loredana Vraciu, director al magazinului Cora Gold Plaza.

Citeste si:

Magazinul din Baia Mare comercializeaza pe Internet si produse electronice si electrocasnice. Clientii vor avea posibilitatea de a-si rezerva, on-line, produse prezentate in catalogul national de promotii si care nu apar in rafturile hipermarketului din Baia Mare, potrivit comunicatului de presa.

Francezii de la Cora, parte a grupului Louis Delhaize, a intrat pe piata romaneasca in 2003, iar in prezent opereaza o retea de cinci hipermarketuri, dintre care doua in Bucuresti.