Casa de avocatura europeana Schoenherr il numeste pe Sebastian Gutiu in pozitia de partener global, fiind prima oara in istoria companiei cand primeste in structura parteneriatului avocati din afara Austriei.
Astfel, Schoenherr numara in randurile sale cinci noi equity partners din Belgrad, Bucuresti si Praga, care reprezinta impreuna mai mult de o cincime din parteneriat.

Sebastian Gutiu din Romania si sarbii Matija Vojnovic si Slaven Moravcevic vor deveni parteneri incepand cu februarie 2011, in timp ce partenerii din Praga Martin Kubánek si Martin Nedelka sunt primiti in randurile partenerilor firmei Schoeherr retroactiv, din februarie 2010. „Sunt cu totii avocati experimentati, care nu doar apartin elitei locale dar sunt renumiti si respectati in intreaga regiune. Sunt bineveniti printre ceilalti parteneri Schoenherr“, declara Lindinger.

Schoenherr urmeaza o strategie de expansiune in Europa Centrala si de Est inca din 1996, cand a deschis primul birou din afara Austriei, la Bucuresti. In prezent, Schoenherr are birouri in 12 tari europene si ofera o acoperire a regiunii neegalata de nicio alta firma de avocatura. In acelasi spirit, casa de avocatura a anuntat luna trecuta oficializarea colaborarii sale cu firma Türkoğlu & Celepçi din Turcia. Cu noii sai parteneri din Cehia, Romania si Serbia, puternicul caracter european al Schoenherr va fi reflectat si in structura actionariatului.

Sebastian Gutiu (34 ani) este managing partner al biroului din Bucuresti si liderul echipei de real estate. Are experienta in drept imobiliar, precum si litigii si arbitraj. El ofera consultanta juridica firmelor romanesti si internationale in toate aspectele afacerilor lor imobiliare (achizitie, dezvoltare, construcţie, finanţare, contracte etc) precum si in domeniul petrol si gaze. Sebastian este fondatorul echipei de solutionarea disputelor in cadrul Schoenherr Bucuresti.

Schoenherr si-a inceput operatiunile in Bucuresti in 1996, iar astazi este una din cele mai experimentate firme internationale de avocatura de pe piata romaneasca. Cei 56 de avocati ai Schoenherr acorda asistenta juridica clientilor romani si interantionali in principalele domenii ale dreptului afacerilor, axandu-se pe: drept corporatist / achizitii si fuziuni, finante - banci si piata de capital, tranzactii imobiliare, dreptul concurentei, litigii si arbitraj.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri