Grupul Carrefour intentioneaza sa se extinda anul viitor cu trei hipermarketuri si 20 de supermarketuri, dupa ce in acest an a deschis un singur hipermarket, la Drobeta Turnu Severin, si sapte supermarketuri, dintre care sase in Bucuresti, au declarat surse din piata de retail.
"Dintre cele trei hipermarketuri care urmeaza sa fie inaugurate anul viitor, doua vor fi, cel mai probabil, in Bucuresti", au afirmat sursele citate de Mediafax.

Reprezentantii Carrefour au refuzat sa comenteze informatiile.

Potrivit unui anunt al companiei din luna octombrie, Carrefour Romania va imprumuta suma de 60 de milioane de euro de la Carrefour Nederland BV, inregistrata in Olanda.

Vanzarile Carrefour in Romania au coborat cu 2,8% in trimestrul al treilea, la 270 de milioane de euro, declinul fiind limitat de aportul pozitiv al extinderii retelei de magazine, in timp ce la noua luni grupul francez a inregistrat un declin usor, de 0,7%, la 804 milioane de euro.

Carrefour detine in Romania 23 de hipermarketuri si 29 de supermarketuri.

Prezent in 32 de tari, grupul francez are o retea de peste 15.500 de magazine si 475.000 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri