Fastius Curier este o companie de curierat exclusiv dedicata segmentului de business, oferind astfel servicii de calitate companiilor din Bucuresti si judetul Ilfov. Avand experienta alaturi de companii de toate dimensiunile cu activitate in toate zonele, Fastius Curier reuseste sa indeplineasca orice solicitari ale clientilor, transportand cu succes plicuri, documente, facturi, pachete de orice dimensiuni - inclusiv livrari speciale, fragile, care necesita un tratament adecvat.

Intr-un oras aglomerat, cum este capitala, adesea cu probleme speciale de trafic (timp nefavorabil, mitinguri, evenimente ce blocheaza strazi, lucrari de infrastuctura), orice companie are nevoie sa lucreze cu o firma de curierat capabila sa isi gestioneze la maxim resursele umane si tehnice pentru a asigura livrarile mereu la timp si in siguranta absoluta.

Fastius Curier insista pe comunicare (in echipa si - la fel de important - in echipa facuta alaturi de client) si cauta mereu cele mai bune solutii.

Bucurestiul este un oras care necesita un curier special cu o mare experienta in trafic si cu o buna cunoastere a traseelor si a orelor cu aglomeratie maxima pe un sens. Astfel, promisiunile noastre pot fi respectate intotdeauna , prin eforturile sustinute ale intregii echipe.

Fiind o companie de nisa, Fastius Curier evita o "industrializare" excesiva a activitatii, deoarece in curierat fiecare livrare este speciala si personalizata, iar legatura cu oamenii este esentiala. Desi detine solutii tehnice si informatice performante, care asigura un control eficient al corespondentei, Fastius Curier pastreaza activa si relatia inter-umana, comunicarea fiind esentiala pe toate planurile, in fiecare moment.

Fastius Curier detine o flota de mijloace de transport bine pregatita pentru "aventura" zilnica din traficul din Bucuresti: masini mai mici si mai mari, motociclete, scutere, biciclete si chiar curieri care asigura pe jos zona ultra-centrala, o retea care interactioneaza pe tot timpul zilei pentru ca plicurile si pachetele sa fie livrate in timpul promis. Fastius Curier promoveaza serviciul Prioritar, prin care in maxim 2 ore o livrare este realizata in Bucuresti, in maxima siguranta.

"Clientii nostri au incredere deplina in serviciile noastre, lucru care nu face decat sa ne bucure; ei stiu ca dupa lansarea comenzii (online sau telefonic), nu mai au nici un fel de grija pentru ca de restul operatiunii se va ocupa echipa Fastius Curier. Avem clienti cu care colaboram de foarte multi ani, clienti multumiti de modul in care indeplinim orice solicitare si care ne-au recomandat altor companii", subliniaza reprezentantii Fastius Curier.

In conditiile in care "criza" este in continuare cuvantul ce apasa pe activitatea mediului de afaceri, Fastius Curier propune solutii eficiente, cu tarife reduse, o politica de marketing prin care clientul castiga mereu. Fastius Curier - Castiga in viteza!

Oricare ar fi solicitarea dumneavoastra in ceea ce priveste livrarea corespondentei, Fastius Curier va raspunde cu profesionalism si va personaliza fiecare proiect in parte. Pentru a obtine oferta cu tarife personalizate, va rugam sa ne contactati la office @ fastius.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si