Fostul director operational de la Stanton Chase a adus in Romania un nou jucator in executive search

Loreda Dragomir, fostul director operational al firmei de executive search (recrutare de executivi) Stanton Chase International, unul din cei mai importanti jucatori din sectorul autohton de profil, a preluat functia de director general pentru Romania si Bulgaria la compania de consultanta in resurse umane si executive search Kienbaum Consultants International, care isi face oficial debutul pe piata locala.

Compania germana a intrat pe piata locala inca din 2008, insa doar prin intermediul unui unei reprezentante. Abia in aceasta toamna nemtii au dorit sa-si infiinteze un birou local.

Obiectivele Loredei Dragomir din noua pozitie sunt dezvoltarea firmei.

“Din punct de vedere financiar, incercam sa ajungem cat mai curand pe profit, insa acest lucru o sa depinda foarte mult de cat de repede o sa treaca perioada de criza, precum si de numarul de proiecte pe care il vom avea”, spune Dragomir.

La nivel international, Kienbaum are aproape 700 de angajati si inregistreaza afaceri anuale de 115 milioane de euro.

Printre cei mai importanti jucatori de pe piata autohtona de executive search se numara Leadership Development Solutions, George Butunoiu, Stanton Chase International, Pedersen & Partners sau KM Trust & Partners.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Directorul operaţional al Aeroportului Otopeni a fost suspendat din funcţie
Setari Cookie-uri