Vicepresedintele Asociatiei Producatorilor de BCA din Romania Pro BCA Marius Marin propune infiintarea unei federatii patronale care sa reuneasca toate asociatiile de producatori de materiale de constructii, pentru a reprezenta mai eficient interesele acestui sector de activitate, potrivit Mediafax.

"Vreau sa infiintez o federatie patronala pentru producatorii de materiale de constructii care sa reuneasca toate asociatiile din domeniu, pentru a ne sustine mai eficient interesele acum si in viitorul apropiat", a declarat Marin, la Romania Construct Forum 2010.

El a spus ca in prezent criza politica si imaturitatea unei parti a clasei politice afecteaza toate pietele, precum si consumul, si indeparteaza investitorii.

"Investitorii nu vor veni in Romania pana cand nu vom avea stabilitate politica", a spus Marin.

El a adaugat ca a elaborat un set de masuri pentru redresarea economica, printre care eliminarea contractului colectiv de munca la nivel de ramura, fiind suficient la nivel national, si externalizarea managementului regiilor si companiilor de stat catre persoane din sectorul privat, pentru a elimina numirea conducerii pe criterii politice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Teraplast a cumparat integral Depaco