Armax Gaz Medias (ARAX) a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri de 71,2 milioane lei (17milioane euro), in urcare cu 56% fata de nivelul de 45,5 milioane lei inregistrat in perioada similara a anului trecut, informeaza Mediafax.
In acelasi timp, profitul brut a urcat cu 9%, de la 5 milioane lei la 5,5 milioane lei, se arata in raportul financiar transmis vineri Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Compania a raportat venituri de 87 milioane lei, mai mari cu 60% fata de valoarea de 54,3 milioane inregistrata in primele noua luni din 2009. Cheltuieli au urcat cu 65%, de la 49,3 milioane lei la 81,4 milioane lei.

Cea mai mare parte a titlurilor Armax Gaz, respectiv 59,8%, apartine cumulat mai multor actionari. Directorul general al companiei, Mircea Simion Vescan, are o participatie de 40,19% din capital.

Actiunile companiei producatoare de echipamente pentru industria gazelor naturale si petrolului au fost tranzactionate vineri la BVB la pretul de 0,138 lei pe unitate. Capitalizarea Armax Gaz se ridica la 84,3 milioane lei la aceasta cotatie.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri