Sunteti constant nevoiti sa va reduceti costurile si va scurtati timpii de executie, dar fara a diminua calitatea produselor si serviciilor oferite - este in joc pastrarea avantajului competitiv.

Cheia succesului in business este satisfactia clientilor Dvs, iar aceasta depinde de felul in care faceti fata provocarilor antementionate.

Din acest motiv cred ca v-ar interesa seminarul online Project Management Insights, organizat de Epicor in data de 25 Noiembrie – Seminar cu participare GRATUITA.

• Impreuna vom explora provocarile cu care va confruntati la nivel de business, facand schimb de idei;
• Va vom arata cum ne sustinem clientii, ce tendinte de ultima ora influenteaza abordarea noastra in dezvoltarea solutiilor dedicate acestui sector;
• Veti vedea cum solutia Epicor pentru Project Management va ajuta sa va atingeti obiectivele prin optimizarea fluxurilor de lucru, prin fluidizarea gestiunii financiare si prin vizibilitate crescuta, in timp real, asupra tuturor proiectelor in derulare.

Agenda evenimentului

11:00 -11:30 Viziunea Epicor - tendinte si provocari in managementul proiectelor
11:30 -12:15 Prezentare live a solutiei Epicor Project Management
12:15 -12:30 Sesiunea de intrebari si raspunsuri (Q&A)

Epicor Software este un lider mondial in livrarea solutiilor software de business catre industriile de productie, distributie, comert cu amanuntul, HORECA si servicii profesionale. Cu peste 20.000 de clienti in mai mult de 150 de tari, Epicor ofera solutii software integrate pentru planificarea resurselor intreprinderii (ERP), managementul relatiilor cu clientii (CRM), managementul lantului de aprovizionare (SCM) si comertul cu amanuntul, care permit companiilor sa obtina o eficienta crescuta si sa isi mareasca profitul.

Inscrieti-va acum!


Pentru intrebari sau lamuriri suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

Epicor Software
Tel: +40 21 212 10 24
Email: info.ro@epicor.com