"Momentul oportun pentru extindere nu mai este oportun daca toata lumea profita de el. Romania nu este inca in criza. La roman in casa nu este criza. Va veni criza reala prin martie si vom asista la cele mai frumoase falimente din ultimii 10 ani", a declarat Sorin Minea, prezent la un seminar pe teme de retail organizat de Autentic.

Presedintele Romalimenta si-a exprimat scepticismul in legatura cu dezvoltarea pietei de anul acesta, argumentand ca apetitul investitional crescut a antrenat o expansiune care nu intotdeauna a avut sens.

Sorin Minea este de parere ca, fara banii bancilor, Romania va intra intr-o criza profunda. "A se vorbi despre o dezvoltare reala in aceasta perioada mi se pare fortat. E o tatonare pentru o dezvoltare ulterioara", a mai punctat Minea.

Citeste si:

Presedintele Romalimenta a mai spus ca pietele agroalimentare au inceput sa ameninte micile magazine sau chioscurile. "De ce au disparut chioscurile? Au disparut doar ca locatii, dar au aparut pietele, foarte straniu. Piata s-a transformat in supermarket".

Sorin Minea este, totodata, si presedintele producatorului de mezeluri Angst.