Oficialii URBB au precizat ca vor reveni cu detalii suplimentare in legatura cu persoana care ii va succede lui Shaine la conducerea companiei.

Shachar Shaine (42 de ani) a ocupat functia de presedinte al URBB incepand cu mai 2004, fiind unul dintre cei mai longevivi manageri din industria locala a berii.

Shaine a venit pentru prima oara in Romania in anul 1999 si a ocupat functia de vicepresedinte de marketing al Tuborg Romania.

Si-a inceput cariera profesionala in marketing in cadrul Coca-Cola Israel.

Citeste si:

Inainte de a profesa in acest domeniu, Shachar Shaine a lucrat in domeniul planificarii industriale.

A absolvit Universitatea Technion din Haifa, dupa care si-a aprofundat cunostintele prin Executive MBA, la Bredford University.

URBB a raportat in primele noua luni ale anului o crestere totala a vanzarilor de 7%, fata de perioada similara din 2009.

URBB a raportat pentru 2009 afaceri in stagnare la nivelul anului 2008, respectiv aproximativ 93 mil. euro. Portofoliul companiei cuprinde marcile internationale de bere - Tuborg, Tuborg Strong, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Skol, Guinness, Holsten si Kilkenny si bauturile racoritoare - Orangina si Granini, respectiv apa minerala Bilbor.