Shaine pleaca de la conducerea Tuborg dupa 6 ani de mandat

Shachar Shaine, cel care a ocupat timp de sase ani functia de presedinte al United Romanian Breweries Bereprod (URBB), unul dintre cei mai importanti jucatori din industria berii din Romania, isi va incheia anul acesta mandatul, au confirmat reprezentantii companiei.

Oficialii URBB au precizat ca vor reveni cu detalii suplimentare in legatura cu persoana care ii va succede lui Shaine la conducerea companiei.

Shachar Shaine (42 de ani) a ocupat functia de presedinte al URBB incepand cu mai 2004, fiind unul dintre cei mai longevivi manageri din industria locala a berii.

Shaine a venit pentru prima oara in Romania in anul 1999 si a ocupat functia de vicepresedinte de marketing al Tuborg Romania.

Si-a inceput cariera profesionala in marketing in cadrul Coca-Cola Israel.

Inainte de a profesa in acest domeniu, Shachar Shaine a lucrat in domeniul planificarii industriale.

A absolvit Universitatea Technion din Haifa, dupa care si-a aprofundat cunostintele prin Executive MBA, la Bredford University.

URBB a raportat in primele noua luni ale anului o crestere totala a vanzarilor de 7%, fata de perioada similara din 2009.

URBB a raportat pentru 2009 afaceri in stagnare la nivelul anului 2008, respectiv aproximativ 93 mil. euro. Portofoliul companiei cuprinde marcile internationale de bere - Tuborg, Tuborg Strong, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Skol, Guinness, Holsten si Kilkenny si bauturile racoritoare - Orangina si Granini, respectiv apa minerala Bilbor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri