In noul laborator lucreaza peste 120 de angajati si cuprinde echipamente unice in Romania: platforma completa de citologie in mediu lichid, kitul complet de teste pentru mentinerea sanatatii femeii, doua teste necesare in identificarea cauzelor infertilitatii masculine prin testul MAR si testul de depistare a microdeletiilor pe cromozomul Y.

La inaugurare vor participa Jonas af Jochnick, presedinte Medicover Holding S.A., Fredrik Ragmark, group chief executive officer Medicover Holding si Philippe Ballero, chief operating officer Synevo International.

Synevo face parte din grupul Medicover Holding care include si Synevo International, detinut de omul de afaceri suedez Jonas af Jochnick. Reteaua de laboratoare Synevo este prezenta in Romania, Germania, Polonia si Ucraina.

In Romania, Synevo opereaza prin cele 13 laboratoare si 20 de puncte de recoltare proprii. In laboratoarele Synevo Romania se efectueaza anual peste 8 milioane de teste. Synevo are ca parteneri peste 100 de centre si laboratoare de analize medicale private.