Garrigues a intrat in iulie 2008 pe piata romaneasca, printr-o fuziune cu firma locala Mares&Asociatii.

Astfel, compania isi reconsidera prezenta internationala si decide coordonarea serviciilor pentru clientii din Europa Centrala si de Est, de la biroul sau din Varsovia. Acest proces de revizuire implica si plecarea din Romania la sfarsitul anului.

Biroul Garrigues din Varsovia a fost recent consolidat prin cooptarea unor avocati de pe piata locala, specializati in tranzactii corporatiste, M&A si piete de capital. Aceasta decizie reflecta atat cresterea continua a cotei de piata in Polonia, cat si angajamentul ferm al firmei fata de piata Europei Centrale si de Est, potrivit casei de avocatura.

Citeste si:

"Aceste decizii fac parte din strategia noastra curenta pentru Europa Centrala si de Est, unde firma isi va centraliza toate operatiunile si serviciile prin intermediul biroului din Varsovia, un centru de coordonare eficient pentru deservirea nevoilor tuturor clientilor nostri din regiune", a declarat Alejandro Miquel, director de operatiuni Europa Centrala si de Est, Garrigues.

Aceasta miscare strategica a fost posibila cu acordul partenerului Garrigues la Bucuresti, Mihai Mares si a echipei pe care o conduce, care vor continua sa asiste si sa sustina clientii actuali ai firmei Garrigues. In baza colaborarii, a fost incheiata o intelegere de tip "best friends" care prevede recomandarea reciproca a clientilor in viitor.