Compania de consultanta Roland Berger Strategy Consultants l-a numit pe Codrut Pascu, Managing Partner al biroului din Romania, in Comitetul de Conducere al regiunii Europa Centrala si de Est (ECE) si responsabil pentru Regiunea Marii Negre.

Codrut Pascu conduce de 5 ani operatiunile din Romania ale firmei de consultanta strategica Roland Berger Strategy Consultants, in calitate de Managing Partner al reprezentantei din Bucuresti.

El a studiat administrarea afacerilor in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a obtinut diploma de MBA la INSEAD, in Franta.

Lucrand de peste 13 ani in birourile Roland Berger Strategy Consultants din Bucuresti si Londra, a acumulat expertiza pe teme ce tin de strategii de crestere, strategii de marketing si pricing, strategii de achizitii si integrare de companii, dar si restructurare, eficientizare operationala si reorganizare.

Experienta sa in consultanta strategica include numeroase proiecte in peste 10 tari incluzand Austria, Germania, Marea Britanie, Olanda, Rusia si Europa Centrala si de Est. Anterior, Codrut Pascu a lucrat in divizia de investment banking a bancii Morgan Stanley din Londra.

"Noua regiune a Marii Negre cuprinde activitatile noastre pe piete cu nivel de dezvoltare similar si cu un potential de crestere impresionant. Cu o populatie in jur de 100 de milioane si rate de crestere pe termen lung de cel putin 2 ori mai mari decat media europeana, vor parcurge un proces accelerat de transformare si convergenta. Nevoia de competente de management si industriale este foarte mare, si suntem convinsi ca avem un rol important de jucat in acest sens", spune Codrut Pascu.

Sectoarele de productie orientate spre export vor avea o evolutie pozitiva anul viitor, contribuind la revenirea economiei, in timp ce serviciile, retailul, constructiile si piata bunurilor de consum vor suferi in continuare din cauza lipsei de incredere a consumatorilor, potrivit Roland Berger.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Taxiurile care se conduc singure ar scapa planeta de masini personale