Grupul de training si consultanta Ascendis lanseaza o divizie de consultanta in resurse umane, al carei scop este cresterea profitabilitatii companiilor, prin masurarea si eficientizarea proceselor HR. Acesta va fi condusa de Mihai Moghior, in calitate de managing partner.
Moghior s-a alaturat grupului in luna octombrie a acestui an dupa ce, timp de noua ani, a condus Brainspotting,companie de consultanta in recrutari specializate pentru domeniul IT&C din Romania.

“Clientii nostri vor putea astfel sa dimensioneze si sa canalizeze bugetele de resurse umane in zonele cu impact maxim asupra indicatorilor generali de business si vor putea sa reduca semnificativ pierderile care se regasesc in costurile (directe, indirecte si ascunse) cu capitalul uman”, a declarat managerul Ascendis HR.

Grupul Ascendis include urmatoarele divizii: Ascendis Consulting, Ascendis Experiential, We Know How Dezvoltare Organizationala, Imaginario si Ascendis Process Management.

Acesta a fost infiintat in 1997, are o echipa de 35 de consultanti si un portofoliu de peste 140 de clienti pe piata locala.

Printre clientii grupului se numara: Arctic, Bancpost, BCR, BRD, Chevron-Texaco, Continental, Dacia Renault Nissan, Distrigaz Sud, E.ON Gaz, Enel, Europharm, Ericsson, Holcim, ING Asigurari de viata, Kaufland Metro, Microsoft, MSD, Orange, Petrom, Pfizer, Raiffeisen, Romstal, Romtelecom, Unicredit Tiriac Bank, UPC, Valrom, Vodafone Romania si Yazaki


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri