Casa de avocatura Musat & Asociatii il recruteaza pe Mihai Mares, fost Managing Partner Garrigues Romania, impreuna cu fosta echipa de avocati locali a casei de avocatura spaniole.

Casa de avocatura spaniola Garrigues s-a retras de pe piata romaneasca, explicatia oficiala fiind ca isi va concentra operatiunile in Polonia.

Garrigues a intrat in iulie 2008 pe piata romaneasca, printr-o fuziune cu firma locala Mares&Asociatii.

”Ne intarim astfel relatia cu clientela de sorginte iberica, ce detine in mod traditional o pondere importanta in portofoliul firmei noastre, in contextul in care Spania ramane unul dintre cei mai dinamici investitori din Romania, cu preponderenta in domenii precum infrastructura, constructii si energie regenerabila”, a spus Mona Musat, Co-Managing Partner Musat & Asociatii.

Musat & Asociatii a consiliat sau inca ofera consultanta companiilor iberice pe piata locala, portofoliul de clienti incluzand jucatori din infrastructura, imobiliare si constructii precum Grupo Lar sau Grupo Puentes, din sectorul bancar si financiar precum La Caixa si VidaCaixa, Union Fenosa din sectorul electricitatii si energiei, grupul alimentar Campofrio, lantul hotelier NH Hotels, grupul de imbracaminte Inditex (care detine brandurile Zara, Bershka sau Stradivarius), compania de consultanta in infrastructura si urbanism Prointec sau Laboratories Alcala Farma din domeniul serviciilor medicale.

Cu o experienta juridica de zece ani, Mihai Mares s-a alaturat echipei Musat & Asociatii dupa doi ani in care a coordonat activitatea Garrigues de pe piata locala, in urma parteneriatului realizat in 2008 intre casa de avocatura spaniola si firma Mares si Asociatii.

Mihai Mares a lucrat pe tranzactii financiare si fuziuni si achizitii, fiind de asemenea speclializat in energie, infrastructura si PPP. Mares face parte din consiliul consultativ al The Institute for Transnational Arbitration, este membru al International Bar Association, precum si al Royal Institute for International Affairs (Chatham House).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Musat & Asociatii continua programul de practica platita