"Spitalul dispune de un bloc operator cu patru sali de chirurgie, dintre care trei vor putea acoperi orice tip de interventie chirurgicala, incluzand chirurgie pe cord deschis, neurologie si protetica", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

In prima jumatate a anului viitor, MedLife va deschide la Brasov spitalul aflat in constructie, care va avea alaturat si o clinica de mari dimensiuni. Operatorul de servicii medicale private si-a propus ca, incepand cu martie 2011, sa detina peste 6.000 de metri patrati de spatii medicale in Brasov.

"Spitalul va completa serviciile de diagnosticare ale celui mai mare ambulatoriu privat din Brasov, MedLife devenind astfel primul furnizor privat de servicii medicale din judet care acopera o patologie completa, de la diagnosticare pana la tratare", a declarat Mihail Marcu (foto), presedintele MedLife.

Marcu a mai precizat ca vor exista colaborari interdisciplinare cu spitalul MedLife Bucuresti - cel mai mare spital privat din Romania, Life Memorial Hospital - pentru cazurile mai complexe, cum ar fi cele de infertilitate si reproducere umana asistata.

Citeste si:

Suma investita pana in acest moment in dezvoltarea noului spital depaseste 2,5 milioane de euro, urmand ca aceasta sa creasca substantial pana la finalizarea proiectului, potrivit informatiilor oficialilor companiei.

Partenerul MedLife din Brasov, Policlinica de Diagnostic Rapid, este unul dintre principalii furnizori locali de servicii medicale private, cu o prezenta pe piata de aproape 20 de ani. Policlinica de Diagnostic Rapid are un trafic anual de peste 100.000 de pacienti, iar in 2009 a inregistrat o afacere de 3 milioane de euro.

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, isi propune sa atinga anul acesta o cifra de afaceri de 38 milioane de euro, mizand in 2011 pe o continuare a tendintei ascendente si o majorare a afacerilor de 40%.