ButanGas Romania, unul dintre cei mai mari distribuitori de gaz petrolier lichefiat (GPL) de pe piata locala, anunta numirea lui Gabriel Stoicescu, 41 ani, in functia de director general, incepand cu luna viitoare.

Gabriel Stoicescu a condus operatiunile Shell Gas din Romania incepand cu 2005, iar in 2007 si pana in prezent pe cele ale diviziei de GPL a Petrom, in urma achizitiei Shell.

Anuntul privind numierea noului director general este facut odata cu inaugurarea unei statii de imbuteliere si stocare a GPL la Contesti (judetul Dambovita), in urma unei investitii de 16 milioane de euro.

Stocarea gazului se face in patru rezervoare de 1.000 de metri cubi fiecare, iar statia este, potrivit aprecierilor oficialilor ButanGas, cea mai moderna din sud-estul Europei.

"ButanGas detine astazi statii de imbuteliere, depozite, o retea de distributie si chiar un terminal maritim de GPL la Marea Neagra. In noiembrie va fi inaugurata cea mai moderna statie de imbuteliere si stocare GPL din Sud-Estul Europei, o platforma care incorporeaza tehnologii de ultima generatie", a declarat Stoicescu.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Autoturismele vor putea fi modificate si pentru Gaz Natural Comprimat