Facturile la Enel pot fi platite si la bancomatele Bancpost

Enel si Bancpost anunta ca, incepand cu luna noiembrie, clientii bancii isi pot achita facturile de energie electrica emise de Enel Energie si Enel Energie Muntenia si prin intermediul celor peste 700 de ATM-uri (bancomate) din toata tara.

Pentru efectuarea platilor in acest mod, comisionul este zero pentru detinatorii de carduri de debit Bancpost, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Pana acum, plata facturilor la energie se facea doar la cele 286 de unitati Bancpost (ghisee). Plata se poate face atat pentru facturile titularului de card, cat si ale oricarui alt abonat, numarul de plati efectuate fiind nelimitat.

Bancpost isi va continua in 2011 politica de extindere a listei furnizorilor de servicii si utilitati de interes national ale caror facturi vor putea fi platite la ATM.

Bancpost este membra a Grupului Eurobank EFG, o institutie bancara europeana cu active totale de 86,9 miliarde de euro (in primul semestru din 2010). Grupul are peste 23.000 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atat prin reteaua proprie de peste 1.600 sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie. Grupul Eurobank EFG este prezent in Grecia, Bulgaria, Serbia, Romania, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg si Cipru. Eurobank EFG este membra a EFG Group, un grup bancar prezent in 40 de tari.

Enel este cea mai mare companie italiana in domeniul energiei electrice si cea de-a doua companie europeana de utilitati in functie de capacitatea instalata. Este un jucator integrat, activ in sectorul energiei electrice si al gazelor naturale. Enel este prezenta in 40 de tari din intreaga lume, avand o capacitate de productie de 95.000 MW si vinde energie electrica si gaze naturale catre peste 61 milioane de clienti.

In Romania, Enel este cel mai important investitor privat din sectorul energiei electrice, avand circa 2,6 milioane clienti, 93.000 km de retea si aproximativ 5.000 angajati. Enel opereaza in domeniul furnizarii electricitatii, prin Enel Energie si Enel Energie Muntenia, in timp ce Enel Distributie Banat, Enel Distributie Dobrogea si Enel Distributie Muntenia sunt companiile care se ocupa de gestionarea si modernizarea retelei de energie electrica in aceste trei regiuni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Brico Dépôt a deschis primul outlet al unui retailer DYI în România
Setari Cookie-uri