Catalina Balan este incepand cu 1 decembrie noul director general si membru al consiliului de conducere al Medicover Romania, unul dintre cei mai importanti operatori de servicii medicale de pe piata de profil. Aceasta o inlocuieste pe Marina Otelea, care va fi administratorul companiei.
Schimbarea managementului are loc in contextul extinderii operatiunilor companiei si largirii gamei de servicii medicale, Medicover urmand sa investeasca in doua spitale care vor fi inaugurate in 2011 si 2013.

"Vom consolida pozitia Medicover in Romania, printr-un sistem medical integrat si prin deschiderea celor doua spitale Medicover", a declarat Catalina Balan.

Ea a absolvit masteratul in Finante din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si un MBA in Finante si Strategie la London Business Schoo

Printre companiile pentru care a lucrat anterior se numara, in Romania, banci locale si internationale, precum Citibank, BNP-Dresdner Bank si ABN AMRO Bank.

In Marea Britanie, managerul a detinut in cadrul ABN AMRO Bank pozitiile de vicepresedinte pentru clientii globali din industriile de consum, si apoi de vicepresedinte pentru Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa, unde a facilitat finantari structurate pentru tranzactii de peste 100 milioane euro.

In anul 2007, a revenit in Romania ca director executiv al Bancpost, unde a coordonat activitatea a peste 300 de filiale.

In Romania, Medicover are 450 de angajati si 70 000 de abonati din 1500 de companii. Anul trecut compania a avut afaceri de 11,5 milioane de euro si un profit net de aproape 640.000 de euro, conform Ministerului de Finante.

Centrele Medicover sunt localizate in Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Focsani, Iasi, Ploiesti, Timisoara si Brasov. Reteaua de parteneri este formata din peste 140 de clinici din toate judetele tarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri