Grupul InterAgro, controlat de omul de afaceri Ioan Niculae, a cerut joi transportatorului de gaze Transgaz Medias (TGN) sa-i aprobe cererea de renuntare la statutul de consumator intreruptibil, pentru evitarea pierderilor cauzate de sistarea alimentarii cu gaze, potrivit Mediafax.
"Decizia InterAgro are drept scop eliminarea pierderilor rezultate in urma intreruperilor in alimentarea cu gaze naturale necesare procesarii in combinatele chimice, intreruperi acceptate in calitate de consumator intreruptibil", se arata intr-un comunicat al grupului.

Daca Transgaz va aproba cererea aceasta va produce efecte de la 1 ianuarie.

Consumatorii intreruptibili de gaze pot fi deconectati de la alimentarea cu gaze daca se inregistreaza dificultati in livrarile catre consumatorii captivi (populatie si institutii), acestia avand prioritate.

InterAgro utilizeaza gaze naturale in combinatele Amurco Bacau, Donau Chem Turnu Magurele, Viromet Victoria, GA&PRO CO Piatra Neamt si Nitroporos Fagaras.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri